ViSi Sports

ViSi Sports Athletic Football Training

ViSi Sports Athletic Football Training

Wij zijn een onderscheidende voetbalschool gespecialiseerd in motorische vaardigheden en fundamenteel bewegen. Wij zijn dus geen voetbaltechnische voetbalschool of keepersschool, maar ViSi Sports focust zich op het sport specifiek bewegen van de voetballer en keeper. In onze visie leer je voetbal techniek en keepen bij de club en voetbal specifiek bewegen bij ons.

“De meeste sporten hebben een totaal eigen bewegingspatroon, deze bewegingen noemen we de techniek van de sport die de sporter beoefent, ook wel het sport specifiek bewegen genoemd. Maar wanneer de sporter deze techniek van het sport specifiek niet beheerst, wordt het goed presteren binnen de tak van sport zeer moeilijk. Voor het uitvoeren van deze sport specifieke bewegingen is een zeer nauwkeurig samenspel van het centraal zenuwstelsel en het spierstelsel noodzakelijk. Dit samenspel noemen we motoriek van de sporter waarbij het coördinatievermogen de leiding geeft aan de motoriek van de sporter. “

Voordelen van een uitmuntend fysiek vermogen voor spelers en keepers

Tijdens een voetbalwedstrijd krijgt de voetballer veel te maken met fysieke duels, als speler moet je ervoor zorgen dat je deze duels wint. Om met alle weerstanden binnen het voetbal om te kunnen gaan moet je als speler fysiek in orde zijn.

Door een uitmuntend fysiek vermogen zal een voetballer sneller kunnen handelen dan andere, op die manier heeft de voetballer meer tijd aan de bal voor zijn voetbaltechnische handeling.

Tijdens een voetbalwedstrijd krijgt een keeper te maken met 1-op-1 momenten en piekmomenten in reactievermogen, als keeper moet je ervoor zorgen dat je deze duels wint en in staat bent om te reageren om doelpunten te voorkomen. Om op ieder moment met de juiste energie te kunnen reageren moet je als keeper fysiek in orde zijn.

Door een uitmuntend fysiek vermogen zal een keeper sneller kunnen reageren dan andere, op die manier heeft de keeper meer tijd om een bal te veroveren of beter en sneller te reageren met een keeper technische handeling.

Kortom

Het trainen op snelheid, voetenwerk, sprongkracht, handelingssnelheid en algehele fysieke conditie is van groot belang.

De trainingen van ViSi Sports zorgen ervoor dat spelers een uitmuntend fysiek vermogen hebben en de fysieke duels kunnen vermijden of winnen en meer tijd over houden voor voetbaltechnische of keeper handelingen.

Om jou kennis te laten maken met onze training, bieden we altijd een eerste training gratis aan als proeftraining. Wil je weten wat de kosten voor een training zijn? Check onze tarieven.

Wil je graag een keer komen proef trainen?

Proeftraining aanvragen