ViSi SportsViSi Sports Athletic Football Academy

Wil jij trainen als een prof? Wil jij professionele looptraining volgen, sterker en atletischer worden en iedereen op het veld te snel af zijn?

Vanaf zondag 26 mei starten we weer met een nieuw blok trainingen voor onze talenten in de ViSi Sports Athletic Football Academy!

Bij ViSi Sports ligt de focus op inzet, plezier en vooruitgang!
Met onze trainingen combineren we motorische vaardigheden en atletisch vermogen met voetbaltechnische handelingen.
Iedere zondag een top training op het complex van ZOB te Zuidoostbeemster.

 

 

ViSi Sports is een onderscheidende voetbalschool gespecialiseerd in motorische vaardigheden en fundamenteel bewegen. In de ViSi Sports Athletic Football Academy combineren we sport specifiek bewegen met voetbaltechnische handelingen. ViSi Sports is geen voetbaltechnische voetbalschool of keepersschool, maar ViSi Sports focust zich op het sport specifiek bewegen van de voetballer en keeper. In onze visie leer je voetbal techniek en keepen bij de club en voetbal specifiek bewegen bij ons. Het trainen op snelheid, voetenwerk, sprongkracht, handelingssnelheid en algehele fysieke conditie is van groot belang. De trainingen van ViSi Sports zorgen ervoor dat spelers een uitmuntend fysiek vermogen hebben en de fysieke duels kunnen voorkomen, vermijden of winnen en meer tijd over houden voor voetbaltechnische of keeper technische handelingen.

De trainingen vinden plaats op het complex van ZOB en worden op een verantwoorde manier opgebouwd. We delen spelers in op niveau en fysieke leeftijd.

Meld je nu aan voor de zomerreeks van 8 zondag trainingen (incl. inhaaltraining).

Tijdstip: 10.00-11.00 uur

Zomerreeks 8 trainingen voor € 105,-  *voor nieuwe deelnemers verplichte afname van ViSi Sports tenue € 35,-

Voor meer informatie over Tarieven

Data:

26 mei

2, 9, 16, 23, 30 juni

7, 14 juli