ViSi SportsViSi Sports Management

ViSi Sports Management

ViSi Sports Management ondersteunt, adviseert en begeleidt je bij transferzaken. Onze begeleiding bestaat uit het vaststellen van data met informatie over jou, zoals gegevens van hamstringcheck, hartslagmeters, snelheidsmeters, wedsstrijddata, enz. Steeds meer clubs zien het belang van deze data als aanvulling op jouw voetballende kwaliteiten.

Alle data en informatie over jou maken we met jou aan in een voetbal CV. Jouw voetbal CV dient als informatiedocument om jou onder de aandacht te brengen bij clubs, waarmee wij in contact staan.

Uiteraard bieden we aandacht aan de mentale gesteldheid van de speler, des te lekkerder jij in je vel zit, des te beter je voetbalt. Dit doen we door met je te praten, te luisteren, evalueren en reflecteren op momenten in trainingen, wedstrijden of andere zaken die jouw spel of gemoed beïnvloeden.
We bieden nazorg voor voetballers die zijn afgevallen bij een Betaald Voetbal Opleiding. We helpen je om het plezier terug te vinden in het voetbal en het geloof in jezelf weer terug te krijgen. Daarnaast werken we met experts op het gebied van mentale coaching, waarna we jou uiteraard kunnen doorverwijzen.

Wil je meer informatie over onze begeleiding en management? Neem dan contact met ons op.

Contact