ViSi SportsPartners

Partners

ViSi Sports werkt samen met diverse voetbalscholen, clubs, scoutingsorganisaties, partners en sponsoren. Zie hier de informatie van onze partners.

 

 

Expert Movement
Expert Movement is voor ons de perfecte aanvulling op onze trainingen en begeleiding, als topsporter is de fysieke gesteldheid van jouw lichaam immers het belangrijkst.
Soms lukt het niet om ondanks goede training, volledig pijnvrij te sporten. Dan kan het zijn dat er in je lichaam een ‘bouwfoutje’ zit.
Je hebt bijvoorbeeld een beenlengte verschil, een doorgezakte (voor)voet of je bent herstellende van een blessure. Dan ben je bij ons aan het goede adres!
Wij zijn gespecialiseerd in het werken met (top)sporters.
En zijn we erg goed in het opsporen en behandelen van jouw ‘bouwfoutjes’, zodat jij weer snel top kan presteren!

 

Vonk Performance

Als topsporter wordt het steeds belangrijker dat je de juiste mindset hebt of mentaal weerbaar bent, hoe ga je om met druk en teleurstelling? Door een betere mentale gezondheid ga je beter presteren, daarom werken wij samen met Vonk Performance.

Michel Vonk, Performance Coach: Performance loopt als een rode draad door mijn leven.
Als topsporter weet ik als geen ander hoe concentratie, zelfvertrouwen en spanning/stress je performance kunnen beïnvloeden. Ik heb dat zelf ervaren tijdens mijn voetbal- en trainerscarrière, zowel in positieve als in negatieve zin.

Performance coaching voor de mentale ontwikkeling: Ervaar jij prestatiedruk of wedstrijdstress? Heb je het gevoel dat je niet verder komt in jouw sport terwijl je wéét dat je de top kunt bereiken? Valt je performance in de wedstrijd tegen ten opzichte van de training? Gaan deze vragen en emoties door je hoofd en zitten ze je in de weg, dan gaan wij dat samen verbeteren.

(Top)sporters helpen zichzelf te ontwikkelen om met mentale uitdagingen te leren omgaan. Met behulp van goede en soms confronterende gesprekken help ik je om deze mentale obstakels te erkennen, te achterhalen en te verbeteren. Dit inzicht geeft je zelfvertrouwen en de motivatie om (nieuwe) doelen te stellen voor jouw persoonlijke ontwikkeling binnen jouw sport. Door een sterke en positieve mindset kun je je goed presenteren én ga je beter presteren.

Het is mijn passie om mensen zowel individueel en als een team te helpen het meest uit zichzelf te halen. Groei en ontwikkeling zit in iedereen, zolang je maar wilt. Ik krijg er energie van om dit samen te doen. Zet jezelf aan. Jij bent nu aan zet!

Vonk Performance

 

Voetbal Totaal

VoetbalTotaal organiseert met grote regelmaat scoutingsdagen door heel Nederland.Wij werken regelmatig samen om spelers van Voetbal Totaal te helpen in de ontwikkeling op motorisch gebied om een vervolgstap mogelijk te maken.

Voetbal Totaal

 

KWD Sport

KWD Sport staat voor betaalbare kwaliteit sinds 1962.

Een betrouwbare partner op het gebied van sportkleding, sportartikelen, bedrukking, bedrijfskleding, tassen, schoolshirts, hesjes, customized kleding en nog veel meer!

Een prettige partner voor kleding en sportartikelen, persoonlijke benadering en meedenken typeert de samenwerking met KWD Sport.

KWD

 

Fun Foundation

De FUN Foundation heeft als missie om de leefomstandigheden van de kinderen in het Gambiaanse dorp Aljamdu te verbeteren op het gebied van Educatie, Gezondheid en Sport. De FUN Foundation wilt de jeugd in een van de armste regio’s in Gambia een toekomst en plezier geven. Dit doen zij door een basisschool met keuken en een waterput met zonnepanelen installatie te bouwen.

Educatie is voor kinderen cruciaal in hun ontwikkeling. In Gambia geldt geen leerplicht en nu moeten de kinderen uit de dorpen minimaal veertig minuten lopen om naar school te kunnen. Dit is in de hitte niet te doen wat als gevolg heeft dat bijna alle kinderen geen onderwijs volgen. Het bouwen van een basisschool in de directe omgeving is pure noodzaak om de kinderen een toekomst te kunnen bieden.

De missie van de Fun Foundation om deze kinderen betere leefomstandigheden en kansen op een betere toekomst te bieden sluit naadloos aan op onze doelen om kinderen te helpen op om zich te ontwikkelen op sportgebied in een veilige plezierige omgeving. ViSi Sports draagt graag een steentje bij aan de doelen van de Fun Foundation.

FUN Foundation

 

CV Wieringermeer

Wij mogen wekelijks een bijdrage leveren aan ontwikkeling van jeugdspelers van CV Wieringermeer. CV Wieringermeer geeft al haar jeugdspelers de kans om gebruik te maken van een extra training naast de reguliere trainingen. Bij deze trainingen staan de bal en het plezier voorop. In de voetbalschool is er ruimte om, vanaf de onder 8 tot en met de onder 20, trainingen te volgen ten behoeve van de persoonlijke voetbalontwikkeling.

Bij CV Wieringermeer organiseren we Loop en Motoriek training voor spelers en keepers. Gemiddeld maken zo een 200 jeugdspelers gebruik van de extra trainingen.

CV Wieringermeer

 

Voetbal Vereniging ZOB

Voetbal vereniging ZOB is onze thuisbasis voor de zondag trainingen. Met een prachtige accommodatie met prima kleedfaciliteiten, een overdekt terras, ruime parkeergelegenheid en 2 kunstgrasvelden maken we hier dankbaar gebruik van. Het sportpark ligt direct aan de A7 en daardoor uitstekend te bereiken vanaf de afslag 6 Purmerend-Noord van de A7 (20 autominuten van Amsterdam).

Voetbal Vereniging ZOB

 

Voetbal Vereniging KGB

We maken dankbaar gebruik van de accommodatie van KGB voor 1 op 1 trainingen doordeweeks overdag en onze reguliere hersteltrainingen op vrijdagavond.

Bij deze trainingen staan de bal, plezier en het oog op blessure herstel en blessurepreventie voorop. Iedere speler, van wat voor leeftijd dan ook, volgen trainingen ten behoeve van een persoonlijke blessure herstel of blessure preventie plan.

 Voetbal Vereniging KGB