ViSi Sports

Over ons

Over ons

Wat is ViSi Sports?

ViSi Sports is een onderscheidende voetbalschool gespecialiseerd in motorische vaardigheden en fundamenteel bewegen. Wij zijn dus geen voetbaltechnische voetbalschool of keepersschool, maar ViSi Sports focust zich op het sport specifiek bewegen van de voetballer en keeper. In onze visie leer je voetbal techniek en keepen bij de club en voetbal specifiek bewegen bij ons.

Met onze jarenlange kennis op het gebied van trainen op motorische vaardigheden en fundamenteel bewegen, voetbaltechniek, scouting en transferzaken proberen we je verder te helpen in de voetballerij. Jouw intrinsieke motivatie en mentaliteit speelt daarbij de belangrijkste rol, wij geven de handvaten, maar zonder motivatie, inzet en mentaliteit is het onmogelijk het maximale te bereiken.

We begeleiden je bij trainingen, blessures, transferzaken en geven, op verzoek, trainingen aan groepen. We begeleiden enkel spelers en keepers die ook bij ons in training zijn.

ViSi Sports bestaat uit de volgende onderdelen;

  • ViSi Sports Athletic Football Training
  • ViSi Sports Football Academy
  • ViSi Sports Recovery
  • ViSi Sports Management
  • ViSi Sports Events

ViSi Sports Athletic Football Training; is een onderscheidende voetbalschool gespecialiseerd in motorische vaardigheden en fundamenteel bewegen. Wij zijn dus geen voetbaltechnische voetbalschool of keepersschool, maar ViSi Sports focust zich op het sport specifiek bewegen van de voetballer en keeper. In onze visie leer je voetbal techniek en keepen bij de club en voetbal specifiek bewegen bij ons.

“De meeste sporten hebben een totaal eigen bewegingspatroon, deze bewegingen noemen we de techniek van de sport die de sporter beoefent, ook wel het sport specifiek bewegen genoemd. Maar wanneer de sporter deze techniek van het sport specifiek niet beheerst, wordt het goed presteren binnen de tak van sport zeer moeilijk. Voor het uitvoeren van deze sport specifieke bewegingen is een zeer nauwkeurig samenspel van het centraal zenuwstelsel en het spierstelsel noodzakelijk. Dit samenspel noemen we motoriek van de sporter waarbij het coördinatievermogen de leiding geeft aan de motoriek van de sporter. ”

ViSi Sports Football Academy; In de Football Academy combineren we sport specifiek bewegen met voetbaltechnische handelingen. De trainingen vinden plaats op het complex van ZOB en worden op een verantwoorde manier opgebouwd. We delen spelers in op niveau en fysieke leeftijd, jongens en meisjes trainen door elkaar. Leeftijd 5 t/m 12 jaar.

ViSi Sports Recovery; door onze uitgebreide kennis op het gebied van sport specifiek bewegen, worden we vaak benaderd voor hersteltrainingen na blessures. Een fysiotherapeut helpt jou met het herstel van jouw blessure, echter komt dan de vervolg stap en dat is sport specifiek fit worden, oftewel jij kan alles (en beter) als voor je blessure. Wij hebben ruime ervaring met hersteltrainingen van kruisbandblessures, enkelbreuken, kuitbeenbreuken, maar ook bij groeipijnen of pijn veroorzaakt door groeispurt, zoals Ziekte van Osgood-Schlatter en Sinding-Larsen-Johansson-letsel. Daarnaast werken we met diverse experts in het vakgebied samen op het gebied van blessures en de preventie daarvan, waardoor we jou altijd van de juiste adviezen kunnen voorzien.

ViSi Sports Management; bij ons management deel wordt je ondersteund bij transferzaken. We zijn geregistreerd intermediair, dat houdt in dat wij goedgekeurd zijn door de KNVB  en zijn gebonden aan de statuten en/of reglementen van de KNVB, UEFA en/of FIFA.

Onze begeleiding bestaat uit het vaststellen van data met informatie over jou, zoals gegevens van hamstringcheck, hartslagmeters, snelheidsmeters, wedsstrijddata, enz. Steeds meer clubs zien het belang van deze data als aanvulling op jouw voetballende kwaliteiten.

Alle data en informatie over jou maken we met jou aan in een voetbal CV. De voetbal CV dient als informatiedocument om jou onder de aandacht te brengen bij clubs, waarmee wij in contact staan.

Uiteraard bieden we aandacht aan de mentale gesteldheid van de speler, des te lekkerder jij in je vel zit, des te beter je voetbalt. Dit doen we door met je te praten, te luisteren,  evalueren en reflecteren op momenten in trainingen, wedstrijden of andere zaken die jouw spel of gemoed beinvloeden.
We bieden nazorg voor voetballers die zijn afgevallen bij een Betaald Voetbal Opleiding. We helpen je om het plezier terug te vinden in het voetbal en het geloof in je zelf weer terug te krijgen. Daarnaast werken we met experts op het gebied van mental coaching, waarna we jou uiteraard kunnen doorverwijzen.

ViSi Sports Events; Op verzoek geven we (introductie) trainingen aan teams en andere voetbalscholen, dit doen we ter kennismaking met onze manier van trainen en als aanvulling op de specifieke trainingen van de betreffende voetbalschool.