ViSi SportsViSi Sports Zomerprogramma’22

Wil jij trainen als een prof?

Wil jij professionele looptraining volgen en het komende seizoen goed starten door fitter, atletischer en sneller te zijn? Doe dan deze zomer mee aan het 7 weken trainingsprogramma van ViSi Sports en ontvang een ViSi Sports Ontwikkel Rapport!

Zeven zondagen in de zomervakantie een top training op het sportcomplex van voetbal vereniging KGB te Bovenkarspel van 10.30 tot 11.30 uur. De trainingen zijn voor jongens en meisjes vanaf onder 9 categorie t/m de senioren. We werken in groepjes van maximaal 12 spelers en/of speelsters.

Wij bieden in de zomervakantie een uitdagende training gericht op het fundamenteel bewegen en atletisch vermogen. Tijdens de eerste en de laatste training wordt je getest op verschillende onderdelen zoals snelheid, fitheid, sprongkracht en lenigheid en ontvang je een ViSi Sports Ontwikkel Rapport waarin je jouw vooruitgang kunt terugzien.

De trainingen staan onder leiding van trainers van ViSi Sports, die al vele topsporters op gebied van fundamenteel bewegen en atletisch vermogen hebben getraind. De trainingen vinden plaats op de velden van v.v. KGB te Bovenkarspel en worden op een verantwoorde manier opgebouwd. We delen spelers in op niveau en fysieke leeftijd, jongens en meisjes trainen door elkaar. We maken tijdens de trainingen onder andere gebruik van hordes, gewichten, speedladders en renparachutes.

7 trainingen voor € 75,- inclusief een ViSi Sports Ontwikkel Rapport   

Bij aanmelden ben je akkoord met het volgen van de trainingscyclus gedurende 7 trainingen.

Trainingsdata;

  1. 26 juni
  2. 3 juli
  3. 10 juli
  4. 17 juli
  5. 24 juli
  6. 31 juli
  7. 7 augustus

LET OP: beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 

 

ViSi Sports Zomerprogramma '22